2 cases om job og karriereskift:  

Tina (minipakken) - video - link på forsiden og linke under ydelser - og derfra awareness om cases begge stedr

TINA

Personlig guidning til at få indsigt, konkret noget jeg efterfølgende kan tage med som kan hjælpe mig i fremtiden til, at holde min kurs. En opvågning til at huske mig selv.

Dec 12, 2020Det der fungerede bedst for mig er Gittes personlige stil at være tilstede. Lyttende, spørgende, men også udfordrende. Gitte er med igennem hele session hvor hun hele tiden sørge for, at jeg er med, hun oplyser hvad hun vil have mig til, det gør jeg ikke mistes undervejs og er i et trygt rum. Kombination af brug af appén AsoY med efterfølgende samtale gav god mening for mig. Det var værdifuldt for mig, at Gitte havde udgangspunkt i værdier, at jeg blev mere bevidst omkring hvilke jeg skal give opmærksomhed, at det ikke var en resultatorienteret coaching kun med hv- spørgsmål. Mest brugbart- Min indsigt skal være min udsigt.!

Dec 12, 2020Være tro mod mig selv Giv mere opmærksomhed på mine værdier Være nysgerrig på om de er opfyldt, ikke kun erhvervsmæssigt, men også privat. Jeg kom hjem til mig selv igen

Charlotte Fly (workshop og 1:1 forløb) Direktør: Jeg var utrolig glad for det du lærte mig om målrettede CV’er og det brugte jeg 100% i den ansøgning jeg sendte til det job jeg fik. Der var 400 ansøgere, så jeg brugte også netværksstrategien til at skaffe mig den første samtale. Så tak!

Dec 22, 2020 At man får udfordret sine tanker og måden at anskue verden på. At hun altid er klar til at gribe bolden når tanker stikker i alle retninger, og nænsomt men bestemt føre en tilbage på sporet.

Dec 22, 2020Jeg har fundet ud sf hvad jeg vil og kan - og har fået sat ord på hvad jeg ikke vil.