top of page

Date med kunst: brug den til at finde dit match


Måske leder du efter dit match.

Måske dater du én, men er ikke sikker på om det ér dit match. 

Brug AsoY og kom tættere på svaret, på dig selv og hinanden.

Billede fra annonce.jpg

Det kan være, du overvejer eller allerede har planlagt en date på et kunstmuseum, for at få en særlig oplevelse sammen og fordi der (som regel) er en god cafe. 

At gå rundt i en udstilling kan være en super fin måde at være sammen på, men det kan også blive lidt akavet, hvis man ikke helt ved, hvad man skal sige og mene om kunsten. 

Det laver AsoY app'en fuldstændig om på ved at skabe overraskende personlige oplevelser og nære meningsfulde samtaler, hvor I kommer tættere på jer selv og hinanden uden at I behøver gøre andet end at vælge ét kunstværk, der taler til jer hver især. I bliver guidet hele vejen. 

App'en kan bruges sammen på date til at lære hinanden bedre at kende og alene til at blive mere bevidst om dine personlige værdier. 

Vidste du, at sandsynligheden for, at to mennesker er et godt match og at et parforhold lykkes, er markant større, hvis de har 3 kerneværdier til fælles?

Værdier er det, der er vigtigt og værdifuldt for hver af os fx frihed, kærlighed, tryghed, succes, anerkendelse, sundhed og meget mere. 

 

Men det er kun interessant at tale om værdier, når vi bliver helt specifikke på den betydning vi lægger i dem, der er vigtigst på det her tidspunkt i livet og, hvordan det ser ud, når vi udlever og prioriterer dem i hverdagen – så vi ved præcis, hvornår de er opfyldt. 

Hvad er dine 3 kerneværdier?

 

- og hvornår ved du, at de er opfyldt?  Hvornår ved du fx om du har tid nok? har succes? er elsket?  

Måske karambolerer din definition og måde at udleve fx frihed på med din definition og måde at udleve fx et parforhold på.  

Det fik jeg mit livs største AHA-oplevelse af for 11 år siden, hvor det gik op for mig, at værdier er afgørende for at finde det rigtige match.

Jeg var på NLP-kursus, hvor vi lavede en klassisk værdiøvelse med at kortlægge og prioritere sine værdier. 

AHA-OPLEVELSEN kom, da jeg indså, at jeg ikke havde prioriteret commitment højt nok: altså mænd, der ville committe. Helt. Og at jeg ubevidst havde prioriteret eventyr over commitment SELVOM jeg ledte efter et livslangt forhold.

Set i bakspejlet lyder det utrolig enkelt og åbenlyst, men jeg gik fra kurset den dag med en følelse af at noget helt helt grundlæggende havde ændret sig.

Hvad det end var, der gjorde udslaget, så mødte jeg min mand 2 måneder senere! En HELT HELT anden type. Og det rigtige match med fælles værdier: commitment, eventyr og fordybelse (i den rækkefølge!).  
 

Jo mere bevidst du er om, hvordan dine 3 kerneværdier forholder sig til hinanden, jo mere “alignet” vil du være indefra og ud – og jo lettere bliver det, at genkende det match, du leder efter.  

Lyder det kompliceret?

Det behøver det slet ikke være. 

Prøv ART speaks of YOU app’en til at få øje på dine og jeres værdier: det, der er vigtigt for dig og jer i livet og i parforholdet.  

Eller få mere at vide om værdiarbejde HER i en video-talk og vær med til live chats, hvor jeg coacher deltagerne på øvelser fra video'en og deres udbytte af app'en. 

IMG_4334.JPG

© ARoS

bottom of page