Workshop: Brug kunsten som livskompas   

Denne workshop tilbyder og faciliterer en ny og anderledes måde at se og opleve kunst på, hvor man som gæst bliver inviteret til at se sig selv i kunstens spejl og får en overraskende personlig kunstoplevelse, fordi den har noget med dem at gøre.

Deltagerne bliver guidet trin for trin ind i ét værk i samlingen, de selv vælger, fordi det som udgangspunkt taler til dem. Undervejs vil de opleve, at det også taler om dem og minder dem om noget, der er vigtigt for netop dem netop nu. Personligt. Der er 5 trin i alt. 

Gæsterne lærer og får en metode med sig, som de kan bruge frem over. Igen og igen. Har de årskort til museet vil de 5 trin give dem en fantastisk mulighed for at besøge samlingen igen og igen. De vil desuden kunne samle de værker, de vælger, og de indsigter, de får med sig, i app'en ART speaks of YOU®.     

Workshoppen tager ca. to timer inkl. en introduktion v/ Gitte.

Læs mere her om, hvordan I og jeres gæster kan være med til at teste app'en helt gratis.

Ring eller skriv for høre nærmere om workshoppen. 

© Theatermuseum, Vienna
to kvinder tester app på museum

Malerisamlingen og vores gæster har nydt godt af Gittes metode, som rammer kernen af, hvad moderne museumsformidling skal kunne – at få brugeren til at blive medskaber af værkets og kunstens betydning; at man selv bliver mediet til at opnå større forståelse for verden omkring sig, samtidig med at man opnår større forståelse og erkendelse om sig selv." 

           Maria Westh

Eventkurator

Nivaagaards Malerisamling