top of page
Lars Boe Wille.jpg

DE 10 VIGTIGSTE SAMTALER I MIT LIV

Lars Bo Wille, Teamleder

"Jeg skulle flyttes fra et skrøbeligt sted. Jeg skulle jeg tilbage til det jeg kunne før, og samtidig frem til en ny start. Det må have været en svær opgave. Det kan jeg se nu, i dag hvor jeg sætter et succesfuldt kryds ved 2 års dagen for den nye start.

 

De mest betydningsfulde forhold i forløbet står ret klart for mig, fordi forløbet havde en afgørende betydning. Jeg blev mødt med en meget respektfuld opmærksomhed. Samtalerne var nærværende og nuancerede, men hele tiden med et udviklende fokus. Forløbet var styret, og insisterende, samtidig med en empatisk tilgang. Det var en meget fin balance, båret af en højt kvalificeret coaching.

 

Jeg fandt kæmpe fordel i tydelige konklusioner og konkrete skridt undervejs. Jeg tør godt sige, at det var de 10 vigtigste samtaler i mit arbejdsliv. Tak!​

EVA.jpg

APP'EN GAV FOKUS I STRESSFORLØB   

Eva Hjelms, konsulent

""I et hav af apps, der lover dig mental sundhed, er ART speaks of YOU værd at fremhæve. Den hjalp i al fald mig til at bruge kunsten til at fokusere mit sind, da mit stressforløb var sværest at håndtere."

 ​ 

bottom of page