PERSONLIGE RESSOURCER

 INDRE & YDRE

Indre ressourcer er fx styrker, behov og værdier, der har stor indflydelse på adfærd, mental tilstand, drivkraft, ambitioner, prioriteringer og beslutninger (se video talk).

Ydre ressourcer er nære relationer og netværk, men også steder, aktiviteter eller ting, der løfter energien, skærper fokus, tanker op, stimulerer, inspirerer, støtter og udvikler personligt lederskab.

Formålet med AsoY er at stille ind på indre og ydre ressourcer, så man kan lede sig selv – og andre. Og få fokus på det, der er vigtigst, lige nu. 

IMG_1458.PNG
IMG_1456.PNG

5 TRIN TIL SELVINDSIGT – MED KUNST & HJERNEN SOM MEDSPILLERE   

 

AsoY er en utraditionel coaching-app, der med 5 enkle trin guider sin bruger til at få øje på personlige ressourcer i og omkring sig selv.

Det sker næsten af sig selv gennem en på én gang struktureret, visuel og overraskende intuitiv proces. For AsoY bruger et effektfuldt visuelt element, nemlig billedkunst, der er effektivt til at få os til at stoppe op, fokusere og blive nærværende. Helt automatisk.  

 

Trin for trin guider app’en brugeren ind i et kunstværk, de selv vælger, fordi det intuitivt taler TIL dem. Undervejs opdager de, at det også taler OM dem – at det spejler sider af dem selv fx personlige styrker, grundlæggende behov, værdier, drivkraft og ambitioner. Det er essensen og derfor hedder konceptet ART speaks of YOU® (AsoY).

 

Spejlingen sker, fordi kunstværker aktiverer spejlneuronerne i hjernen.

 

Derfor skal man ikke vide noget om kunst for mærke effekten af app'en.

Kunst arbejder bagom det kognitive.

 

AsoY forstærker den proces ved systematisk og strategisk at omsætte den måde, kunst påvirker hjernen på, til et forskningsbaseret neuro-intelligent værktøj. 

KLARE INSTRUKTIONER HELE VEJEN IND TIL KERNEN  

Klare instruktioner og coachende spørgsmål faciliterer en ultra personlig og struktureret proces. Man skal ikke gøre andet end at lade sig guide trin for trin. Ikke gætte sig frem. Der er ingen "gode" råd. Og heller ingen fakta om kunst som i traditionelle kunstapps.

“I’ve honestly never encountered another app

that led me to such surprising, profound personal insights.

Most others involve passively listening to an ‘expert’,

which really just tells us about what they think and value!

This really is the distinguishing feature of the app. Its so powerful."

Hamish, canadisk bruger

Google Arts and Culture.jpg
 

70 % af testpersonerne oplever, at de kommer i en ressourcefuld mental tilstand,

hver gang de tjekker ind i deres personlige galleri i MY INSIGHTS.  

Download app’en gratis nu og mærk selv effekten.

 
 

App’en kan bruges med alle værker – også fra nettet, hjemme i stuen eller på kontoret.

Man behøver ikke tage på kunstmuseum. Prøv en spektakulær lyntur i det fænomenale virtuelle univers på Google Arts & Culture, som er Google Maps "på museum", hvor der er tusindvis af mesterværker at vælge imellem.

 

Det bruger vi typisk også, når vi faciliterer personlig indføring i app’en i individuelle forløb eller på workshops,, der giver endnu større udbytte og effekt. Se mere her. 

I princippet kan alle billeder, der taler til én, bruges, men kunstværker kan noget helt særligt og særligt effektivt, når det kommer til at få os til at stoppe op, vende blikket indad og komme ind til vores kerne af vores personlige ressourcer.

 

Læs hvorfor i "AsoY, kunst & hjernen” i selve app'en under EXPLORE. 

TECH, KUNST, COACHING & HJERNEN

AsoY kombinerer den nyeste hjerneforskning med klassisk coaching, mindfulness, humanistisk psykologi, kunstvidenskab og de nyeste tendenser inden for stress, anti-inflammation, Kultur & Sundhed og indkapsler det i et enkelt neuro-intelligent værktøj til selv-coaching, opmærksomhedstræning og automatisk stressreduktion. Det har intet med kunstterapi eller psykoterapi at gøre. Om baggrunden for AsoY.

IMG_1602.PNG

FRA OPLEVELSE & INDSIGT TIL EFFEKT & HANDLING 

AsoY er designet som et kompas, man har på sig hele tiden, og hurtigt kan tage frem for at stille ind på de ressourcer, man har i og omkring sig selv. AsoY handler dog ikke "bare" om at facilitere oplevelse og indsigt, men i høj grad også om at støtte den enkelte i at omsætte oplevelse og indsigt til handling og ønsket forandring gennem visuel opmærksomhedstræning. 

En neuro-intelligent funktion i app’en medvirker til at danne nye spor i hjernen, som er nødvendige for, at man kan ændre adfærd og tilstand. Ved at tjekke ind i funktionen MY INSIGHTS, vil brugeren på under 10 sekunder kunne få kontakt med de personlige ressourcer eller en ressourcefuld mental tilstand, de tidligere har oplevet via app'en.

I MY INSIGTHS er alle brugerens billeder og indsigter samlet i et personligt galleri, og hver gang man genser dem, stimulerer det helt automatisk den visuelle hukommelse og gen-aktiverer den indsigt eller tilstand, man oplevede første gang.  

 

Det gør, at man hurtigt kan finde tilbage og ændre tilstand, fokusere og få klarhed over det, der er vigtigt lige nu OG handle på det. 

 

Man kan vælge at tjekke ind, når man har brug for det, men vi anbefaler, at man gør det 10 sekunder morgen og aften som del af ens daglige rutine for at få større og længerevarende effekt. For at komme godt i gang med den nye rutine, kan man tilmelde sig et 3 ugers opfølgningsprogram helt gratis.  

Reviews.jpg

 

 

 

Fantastisk app til selvindsigt ved hjælp af kunsten og de 5 enkle trin! 

 

Kan bruges alle steder, og på alt hvad der kan tages et billede af :) Jeg valgte et værk i min stue og kom tættere på både det og mig selv.

Det virker som om, at den "smerte" man ofte tager udgangspunkt i når man arbejder med sig selv, er ikke-eksisterende her. Man aner ikke hvilken retning det går i, når man vælger sit værk og det i sig selv er spændende, fornyende og dejlig "openminded".

 

Efter de 5 trin føltes det som om, jeg havde taget en ekstra dosis vitaminer! Virkelig en fornøjelse at blive klogere på sig selv i samspil med kunsten!   

 

Jette Dam Christensen, Kundeservicechef

 

 

 

App'en er genial! Jeg fik så meget ud af at følge de enkelte trin. Det har været en fantastisk spændende oplevelse, hvor jeg nåede frem til en større klarhed omkring mine kerneværdier. Det kom ikke bag på mig, at jeg har disse værdier, men nu har jeg for første gang skrevet dem ned og kan bære dem med mig som et livsmanifest! 

En anden side af oplevelsen var også at opnå så stor en intimitet midt i et offentlligt rum fyldt med mennesker. Og så er det så fedt at kunne gemme både kunsten og oplevelsen i app’en! Ligesom en "art diary". Jeg glæder mig til mange flere museumsbesøg med AsoY og til at prøve den af og dele den med mine venner! 

 

Karine Blandel, cand.scient.

ASOY PÅ 2 MIN

METTES OPLEVELSE

MED ET BILLEDE HUN HAR DERHJEMME