top of page
Tilbage til toppen
US%20jpg%20Download_on_the_App_Store_Bad
get-it-on-google-play-preview.png
IMG_2698.PNG
IMG_2697.PNG
IMG_2699.PNG
IMG_2748.PNG
Hvad står AsoY for?
Neuro-intelligent værktøj

PERSONLIGE RESSOURCER

 INDRE & YDRE

Indre ressourcer er fx styrker, behov og værdier, der har stor indflydelse på adfærd, mental tilstand, drivkraft, ambitioner, prioriteringer og beslutninger (se video talk).

Ydre ressourcer er nære relationer og netværk, men også steder, aktiviteter eller ting, der løfter energien, skærper fokus, tanker op, stimulerer, inspirerer, støtter og udvikler personligt lederskab.

Formålet med AsoY er at stille ind på indre og ydre ressourcer, så man kan lede sig selv – og andre. Og få fokus på det, der er vigtigst, lige nu. 

5 TRIN TIL SELVINDSIGT – MED KUNST & HJERNEN SOM MEDSPILLERE   

AsoY er et "neuro-intelligent" kompas til personligt lederskab -– til indsigt i det fulde spektrum af ressourcer, som den enkelte kan bringe i spil for at lede sig selv og andre.

 

App'ens 5 enkle trin guider brugeren til dybdegående indsigt i ressourcer i og omkring sig selv.

Det sker næsten af sig selv gennem en på én gang struktureret, visualiserende og overraskende intuitiv proces. For AsoY bruger et effektfuldt visuelt element, nemlig billeder og billedkunst, der er effektivt til at få os til at stoppe op, fokusere og blive nærværende. Helt automatisk.  

 

Trin for trin guider app’en brugeren ind i et kunstværk, de selv vælger, fordi det intuitivt taler TIL dem. Undervejs opdager de, at det også taler OM dem – at det spejler sider af dem selv fx personlige styrker, grundlæggende behov, værdier, drivkraft og ambitioner. Det er essensen og derfor hedder konceptet ART speaks of YOU® (AsoY).

 

Spejlingen sker, fordi kunstværker aktiverer spejlneuronerne i hjernen. Hjernen elsker billeder.

 

Derfor skal man ikke vide noget om kunst for mærke effekten af app'en.

For billeder arbejder bagom det kognitive.

 

AsoY forstærker den proces ved systematisk og strategisk at omsætte den måde, kunst påvirker hjernen på, til et forskningsbaseret neuro-intelligent værktøj: 

En coaching-app, der bruger kunst til styrke personligt lederskab gennem selvindsigt, fordybelse og fokus.

Ikke en kunstapp, hvor man skal forstå og have noget at vide om kunst.

KLARE INSTRUKTIONER HELE VEJEN IND TIL KERNEN  

Klare instruktioner og coachende spørgsmål faciliterer en ultra personlig og struktureret proces på 5-15 min. Man skal ikke gøre andet end at lade sig guide trin for trin. Ikke gætte sig frem. Der er ingen "gode" råd. Ingen fakta om billeder eller kunst.

“I’ve honestly never encountered another app

that led me to such surprising, profound personal insights.

Most others involve passively listening to an ‘expert’,

which really just tells us about what they think and value!

This really is the distinguishing feature of the app. Its so powerful."

Hamish, canadisk bruger

Google Arts and Culture.jpg

App’en kan i princippet bruges med alle billeder, der taler til én. Men kunstværker kan noget helt særligt og særligt effektivt, når det kommer til at få os til at stoppe op, vende blikket indad og komme ind til vores kerne af vores personlige ressourcer.

 

Læs hvorfor i "AsoY, kunst & hjernen” under EXPLORE

Brug billederne i app'en, eller dem, du har hjemme, på kontoret eller tag en spektakulær lyntur i det fænomenale virtuelle univers på Google Arts & Culture, som er Google Maps "på museum", hvor der er tusindvis af mesterværker at vælge imellem.

Tech kunst coaching og hjernen

TECH, KUNST, COACHING & HJERNEN

AsoY kombinerer den nyeste hjerneforskning med klassisk coaching, mindfulness, humanistisk psykologi, kunstvidenskab og de nyeste tendenser inden for stress, anti-inflammation, Kultur & Sundhed og indkapsler det i et enkelt neuro-intelligent værktøj til selv-coaching, opmærksomhedstræning og automatisk stressreduktion. Det har intet med kunstterapi eller psykoterapi at gøre. Sådan fungerer det i praksis.

70 % af testpersonerne oplever, at de kommer i en ressourcefuld mental tilstand,

hver gang de tjekker ind i deres personlige galleri i MY INSIGHTS og TRACKING.  

Få app’en og mærk selv effekten.

(Bemærk: den nye premium app kræver en adgangsnøgle. Få mere at vide her)

US%20jpg%20Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_blk_092917%20kopi%20(2)_edited.jpg
get-it-on-google-play-preview.png
Neurointelligent funktion
Brugeroplevelser
IMG_2804.PNG

FRA OPLEVELSE & INDSIGT TIL EFFEKT & HANDLING 

AsoY er designet som et kompas, man har på sig hele tiden, og hurtigt kan tage frem for at stille ind på de ressourcer, man har i og omkring sig selv. AsoY handler dog ikke "bare" om at få oplevelse og indsigt, men i høj grad også om at støtte brugeren i at få omsat oplevelse og indsigt til handling og ønsket forandring gennem visuelt nudgende notifikationer. 

De neuro-intelligente funktioner hjælper med at danne nye spor i hjernen, der er nødvendige for, at man kan ændre adfærd og tilstand. Alle brugerens billeder og indsigter samlet i personlige gallerier i MY INSIGHTS og TRACKING. Se hvordan det virker i demo videoen. 

 

Hver gang man tjekker ind dér, vil man på under 10 sekunder få kontakt med den indsigt, de personlige ressourcer eller den ressourcefulde mentale tilstand, man oplevede første gang, fordi gensynet med billedet helt automatisk stimulerer den visuelle sansehukommelse.  

 

Det gør, at man hurtigt kan ændre tilstand, finde tilbage, fokusere og få klarhed over det, der er vigtigt lige nu OG handle på det. Hør hvordan det hjælper Tina med fokusere på det, der er vigtigt i hendes arbejdsliv, og holde den kurs, hun har sat for sin karriere

 

Man kan vælge at tjekke ind, når man har brug for det, men vi anbefaler, at man i begyndelsen gør det til en vane at gøre det 10 sekunder morgen og aften som en del af ens daglige rutine for at få større og længerevarende effekt. Slå notifikationerne til i MY INSIGHTS og TRACKING for at komme godt i gang med nye rutiner og hent støtte det 3 ugers opfølgningsprogram, der er med i pakken

Reviews.jpg

 

 

 

Fantastisk app til selvindsigt ved hjælp af kunsten og de 5 enkle trin! 

 

Kan bruges alle steder, og på alt hvad der kan tages et billede af :) Jeg valgte et værk i min stue og kom tættere på både det og mig selv.

Det virker som om, at den "smerte" man ofte tager udgangspunkt i når man arbejder med sig selv, er ikke-eksisterende her. Man aner ikke hvilken retning det går i, når man vælger sit værk og det i sig selv er spændende, fornyende og dejlig "openminded".

 

Efter de 5 trin føltes det som om, jeg havde taget en ekstra dosis vitaminer! Virkelig en fornøjelse at blive klogere på sig selv i samspil med kunsten!   

 

Jette Dam Christensen, Kundeservicechef

 

 

 

App'en er genial! Jeg fik så meget ud af at følge de enkelte trin. Det har været en fantastisk spændende oplevelse, hvor jeg nåede frem til en større klarhed omkring mine kerneværdier. Det kom ikke bag på mig, at jeg har disse værdier, men nu har jeg for første gang skrevet dem ned og kan bære dem med mig som et livsmanifest! 

En anden side af oplevelsen var også at opnå så stor en intimitet midt i et offentlligt rum fyldt med mennesker. Og så er det så fedt at kunne gemme både kunsten og oplevelsen i app’en! Ligesom en "art diary". Jeg glæder mig til mange flere museumsbesøg med AsoY og til at prøve den af og dele den med mine venner! 

 

Karine Blandel, cand.scient.

ASOY PÅ 2 MIN

METTES OPLEVELSE

MED ET BILLEDE HUN HAR DERHJEMME

bottom of page