top of page

Få dine indsigter til at gøre en forskel med det samme  

I en travl hverdag, hvor det er let at miste fokus, fordi meget og mange stjæler opmærksomheden, kan du hurtigt og effektivt finde fokus og få adgang til dine ressourcer, hver gang du tjekker ind med dine billeder og indsigter i app’en.

Du bestemmer selv, hvor ofte og hvor længe, du vil gøre det.

Men 10 sekunder to gange om dagen er nok.

Vælger du at gøre det til en daglig praksis på linje med at børste tænder og tjekke beskeder, kan du bruge dit galleri i app’en til at tune ind, sætte en intention for dagen og stille ind på, hvordan du har det og gerne vil have det.

 

Det betyder, at du kan påvirke din tilstand og oplevelse af dagen, af dig selv, dit liv, dit job, dine relationer eller hvad du vælger at prioritere din tid og energi på.

Har du lyst til at kickstarte din daglige praksis over de næste 3 uger? 

Slå de visuelt nudgende notifikationer til i MY INSIGHTS og TRACKING (de er ikke pushy og kommer kun 1 gang om ugen) og få 3 inspirationsmails de næste 3 uger. Det vil hjælpe dig med at få tjekket ind og holde fokus på din indsigt og det, der er vigtigt og meningsfuldt for dig.

 

Du vil også høre mere om, hvorfor gensynet og gentagelsen er en effektiv og dybdegående måde at gøre din bevidsthed til medspiller i din proces.

JA TAK til 3 inspirationsmails om at bruge mine indsigter til at styrke mit personlige lederskab og fokus

bottom of page