top of page

 

Charlotte Fly Andersen (50+) havde gennem længere tid jagtet det rigtige job.

 

Hør hvordan hun kom i mål med et kort intensivt forløb kickstartet af en AsoY workshop om Personligt Lederskab hos Executive Cognito A/S i november 2020.

I forløbet blev der vendt op og ned på Charlottes ansøgningsmateriale og i marts 2021 fik hun det helt rigtige job som Head of Retail Sales, People & Culture hos Frederik Bagger ApS.

VEJEN TIL DET RIGTIGE JOB

Henning.jpg
Tina fik fokus på de, der er vigtigt i hedes arbejdsliv

 

Henning Villadsen, Marketing Direktør

 

!Jeg har gennem et år arbejdet med Gitte. Hun er ekstremt empatisk, lytter og udfordrer. Hendes holistiske måde at arbejde på har faciliteret store forandringer i mit liv - både arbejdsmæssigt og privat.

 

Fra første til sidste session har jeg fået noget meget konkret med mig. Jeg har fået et kompas, hvor alt det, der er vigtigt i mit liv og i mit arbejde, står: på én side. Der er plads til det hele. Det giver retning, frigiver en masse energi.

 

Mit stress-niveau er røget helt ned. Jeg er helt til stede. Klar.

 

Det unikke ved det her er, at alt det, der virkelig betyder noget, er samlet ALL IN ONE PLACE. Det er blevet en del af min ‘kodning’ nu – måden er jeg er på og agerer på som leder og som menneske.

 

Kernen er udsyn, næring, umiddelbarhed og tro – tro på styrken i at være mig. Jeg fletter dem ind i min hverdag – fra at tage 5 minutter til at se ud over Øresund for at få mentalt udsyn inden næste møde til at eksperimentere med en mødeform, hvor jeg kalkulerer med plads til det umiddelbare for dér genererer vi de ideer, vi ikke ville have fået med en dagsorden fra start til slut.

 

Jeg kan se, at når jeg forandrer mig som leder, forandrer medarbejderne og gruppedynamikken sig også. Medarbejdere og andre ledere bemærkede selv kort efter forløbet var begyndt, hvor klar jeg er blevet i min kommunikation, møder blev kortere, mere produktive og involverende.

 

Det har været et skelsættende år. Jeg har nået det jeg ville. Jeg er totalt landet i mig selv.

KONKRET FRA START TIL SLUTPRODUKT: KOMPAS TIL KARRIERE & PRIVATLIV

Tina Kilerik farvefoto.jpg
AsoY er et dejlig konkret værktøj

 

Tina Kilerik, konsulent tog minipakken og oplevede at: 

 

"Kombinationen af først at bruge app'en efterfulgt af en 90 min. virtuel samtale gav rigtig god mening for mig. Jeg fik personlig guidning og noget helt konkret, jeg efterfølgende kan bruge til at holde kursen og tage næste skridt i mit arbejdsliv. Jeg kom hjem til mig selv igen."

Tina endte med at skifte job og sætte en ny kurs i sit arbejdsliv. Og fik et konkret værktøj, hun kan bruge fremadrettet. 

 

"Det handler om at holde fast i at vende tilbage til AsoY, når jeg mærker, at mit fokus glider."

I den korte video nedenfor fortæller hun, hvordan oplevelsen efterfølgende arbejder i hende og hjælper med at holde fokus på det, der er vigtigt - helt automatisk.  

APP + 1:1 SESSION GAV KLARHED

bottom of page